ЕКРАНИ ХАРМОНИКА

plise glavna
0.00 лв.

ЗАЕМАЩИ МАЛКО МЯСТО, ЛЕСНИ И БЕЗОПАСНИ ЗА УПОТРЕБА

Екраните-хармоника напомнят с изключителния си външен вид на щори-хармоника. При тях няма нужда от пространство за въртене и така те не заемат място като са сложени. Екраните-хармоника са устойчиви на времето, много лесни за употреба и не пречат.


ЕКРАНИ ХАРМОНИКА

plise tab

Екраните хармоника могат да се монтират на големи отвори на повдигащи се и плъзгащи се врати (дори и на двукрили врати с ширина до 300см и височина до 250см). Вградената опъваща корда е направена от изключително устойчиви на късане полимерни въжета Vectran и осигурява максимална устойчивост без изкривяване.  Така се постига модерен външен вид чрез верижни връзки само с 4-милиметров водач, който изчезва в алуминиевия панел, когато не се използва. Има възможност за  монтаж на рамка по избор, което е гъвкава възможност за адаптиране към всяка инсталационна ситуация.

22mm. монтажна дълбочина

300cm. максимална ширина

8 стандартни цвята

plise nets

Връзките на веригата се нуждаят само от 7 мм направляваща релса и изчезват в алуминиевия панел, когато не се използват. Вградената опъваща корда е направена от изключително устойчиви на късане полимерни въжета Vectran и осигурява баланс на екрана-хармоника.  

 plise nets1

Актив Шейд използва само профили от екструдиран алуминий. Покритието им е природо-щадящо и се отличава с непроменливи цветове и изключителна издръжливост за много години. Материалите непрекъснато преминават през строги тестове за издръжливост на износване. 

aluminium profiles