АСИМЕТРИЧНИ ЛАМЕЛНИ ЩОРИ

0.00 лв.

ИДЕАЛНИ КАКТО ЗА НОВИ СГРАДИ, ТАКА И ЗА СЪЩЕСТВУВАЩИ

Асиметричните ламелни щори практически могат да се използват с всички прозорци. Съвременната архитектура се отличава със свобода на формите и асиметричните прозорци са характерни за нея. Асиметричните щори могат да се приложат на всички несиметрични прозорци. Визуално могат да се комбинират идеално с други видове щори в един и същ имот. Това ви дава неограничена свобода на избор.


АСИМЕТРИЧНИ ЛАМЕЛНИ ЩОРИ

Системите за асиметрични венециански щори ви дават много възможности. Те се задвижват с мотор и със стоманени корди, а лайсните могат да са с C ,S или Z-образен профил. Асиметричните венециански щори, както и всички други  продукти, могат да се изработят по поръчка, така че да отговарят на вашите нужди.

300 МИНИМАЛНА ВИСОЧИНА НА ПАНЕЛА/ 600 МИНИМАЛНА ШИРОЧИНА НА ПАНЕЛА (mm)
80 Цветови комбинации

 Нашите консултанти с удоволствие ще ви посъветват!

‘C’ , ‘S’ и 'Z' - образните лайсни на ламелните щори са изложени на екстремни климатични условия:  директна светлина с висока температура през лятото и студ, лед и сняг през зимата. Добавете към това и функционалните им движения. Нашите различни алуминиеви лайсни отговарят на различните нужди. Отделно имате гаранция за високата издръжливост на повърхността и цвета.

Ламелните щори са снабдени с мотор по стандарт. Само върха на лайсните  може  да се нагласи. Можем да ви покажем решенията ни за отделни случаи в шоурума на Актив Шейд.

Използваме алуминий с най-високо качество за направата на своите венециански щори. Той е лек, здрав и особено устойчив на атмосферни влияния. Ние гарантираме за качеството и естетиката на изделията в нашите собствени производствени халета. Всички части на нашите  венециански щори са направени от метал. Това прави нашите венециански щори много по-издръжливи в сравнение с тези на конкуренцията ни, където профилите са пластмасови. Всички системи имат гумен профил в себе си, който гарантира безшумното движение.

Актив Шейд предлага интелигентни и практични ламелни щори за триъгълни, кръгли или ромбоидни прозорци. Попитайте нашите компетентни  консултанти за решение на вашите индивидуални, специфични нужди.

ПРИДАВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОСТ