Комарник с рамка тип летящо крило

0.00 лв.

ИНДИВИДУАЛИЗИРАНА ЗАЩИТА ОТ НАСЕКОМИ

Обикновено вратите за балкони и тераси се използват непрекъснато и се нуждаят от надежден и функционален комарник. Комарниците, които се отварят като летящо крило, са не само много здрави, но и изглеждат чудесно. Могат да се приложат към всяка врата. Благодарение на специалната форма на профилите, перфорираните ъглови профили и регулируемите 2 точкови метални панти, отваряемите крила на екраните са много здрави при малка монтажна дълбочина.   Дори и при неравни подове, имате сигурна защита от насекоми благодарение на многофункционалния канал за четките.

 


Летящо Крило

rotating frame

Рамкираните защитни екрани с крило са многофункционални и с отлично качество приложими за много врати. Имат привлекателен вид благодарение на минималните размери на профила, малката монтажна дълбочина и скритата магнитна уплътнителна лента. Налични са и като шумоизолатори с четков заглушител и с невидими магнити. Помислили сме и за вашите домашни любимци. Вратите могат да бъдат оборудвани с крило за влизане на домашен любимец, както и да се сложи устойчив на драскане защитен екран от полиестер. 

 

130  МАКСИМАЛНА ШИРИНА

6 ВИДА ТЪКАНИ

8 СТАНДАРТНИ ЦВЯТА

rotating frame Tab

Бързо да полеем цветята или да проверим какво правят децата? Ние Ви редлагаме перфектната защита от насекоми дори и за прозорци, които често се използват и са с различен профил. Лесното отваряне и лекото затваряне са гарантирани. 

window rotating frame

different fabrics type

Специалните екрани за защита от насекоми се използват и с други цели. Затова ние ви предлагаме идеалната материя, с най-високо качество, здравина и издръжливост за всички случаи и персонални предпочитания, и винаги с непреходна красота.

Нишите за отваряне с крак  ви позволяват да задвижите крилото на прозореца и в двете посоки, когато ръцете са ви заети. Крилата се затварят съвсем безшумно сами. Това е особено важно, когато минават деца, които често забравят да затворят след себе си. Специална технология на закрепване при въртене осигурява продължителна функционална ефективност. 

foot press forhandle free operation

Ние отделяме специално внимание на здравината, независимо от малката дълбочина за монтаж, като използваме специално създадени ъглови профили от твърд метал. 

STRENGTHENED CORNERS

Ние отделяме специално внимание на здравината, независимо от малката дълбочина за монтаж, като използваме специално създадени профили от твърд метал. Попитайте нашите консултанти!  

H profil for brush

Имаме решение и за прозорци с неправилна форма. Използването на милиметров растер гарантира точни размери спрямо прозореца. Попитайте нашите консултанти!  

each form solutions