РОЛЕТНИ ЩОРИ ЗА ПОКРИВНИ ПРОЗОРЦИ

0.00 лв.

ЗАЩИТА ПРИ ВСЯКО ПОЛОЖЕНИЕ НА ПРОЗОРЕЦА

Нашите висококачествени, алуминиеви ролетни щори за покривни прозорци могат да се монтират към всички известни произвеждани такива прозорци като им съответстват по размер и цвят. Произвеждаме и модели по поръчка при необходимост. Издръжливостта се гарантира от употребата на висококачествени материали. Практичният и модерен дизайн предотвратява каквото и да е събиране на дъждовна вода или сняг върху щората. Управлението с мотор е лесно и се постига бърз контрол. Като допълнителна функция, може да добавите соларни модули, които ще ви спестят още пари.


АЛУМИНИЕВА РОЛЕТНА СИСТЕМА WERSO

Покривните прозорци доставят нужната светлина в помещенията и да създават специална атмосфера. Но по отношение на контрола на климата, топлоизолацията и начините на засенчване са истинско предизвикателство. Със системата WERSO Line, Актив Шейд предлага много добре обмислено решение на ролетни щори за два от най-големите производители на покривни прозорци. С опцията за дистанционно управление, WERSO застава в първите редици по отношение на комфорта. Отделно, ако поставите и соларни модули, ставате енергийно независими, а зимата система против замръзване ще пази вашите ролетни щори от повреди.

4 Цвята на лайсните/ 4 Slat colours
1 Вид профили/ 1 Profile style
12 Цветови комбинации/ 12 Colour combinations

АЛУМИНИЕВА РОЛЕТНА СИСТЕМА VECTO

Актив Шейд разработва тази уникална система ролетни щори за монтаж върху слънчеви панели, която разчита на енергията от тях. Щорите пазят слънчевите панели от прегряване и от повреди.

180 Максимална ширина/ 180 Maximum width (cm)
3 Вида профили/ 3 Profile styles
45 Градуса максимален наклон/ 45 Degree maximum pitch

Ключ


По стандарт

Дистанционно управление


По желание както и с възможност за управление с приложение на телефона ви.

Слънчеви панели


Практично и с поглед в бъдещето решение.

Всички системи ролетни щори на Актив Шейд се отличават благодарение на възможностите им за разнообразен дизайн. Според стила на къщата ви, може да избирате от различните форми на лайсните и комбинация от 21 цвята на профилите, което ви дава много възможности за постигане на индивидуален стил. 

Ръчният начин на отваряне на покривния прозорец е най-евтиният вариант. Може да изберете дали да е с прът или с корди с различни дължини.  На ваше разположение сме за въпроси. 

Актив Шейд разработва тази уникална система ролетни щори за монтаж върху слънчеви панели, която разчита на енергията от тях. Щорите пазят слънчевите панели от прегряване и от повреди.

Системата VECTO може да се монтира и върху покривни прозорци. Консултирайте се с нас!

Алуминиевите лайсни за ролетните щори са направени от кух, екструдиран профил, което ги прави много здрави. Така щорите не само осигуряват засенчване, защита от слънчевите лъчи и от любопитни погледи, но и защитават прозореца от евентуално влизане с взлом.

Кутията за събиране на ролетната щора VECTO може да бъде както модел PENTO, така и модел RONDO. Вие решавате!