Алуминиеви външни врати - CREO

0.00 лв.

АЛУМИНИЕВИ ВЪНШНИ ВРАТИ CREO


Външната алуминиева врата CREO е перфектно решение за тези, които ценят оригиналността и имат неограничени възможности при избора на решения,
съобразени с тяхната визия за дома. Алуминиевите врати CREO се отличават с изключителна структурна способност и устойчивост на деформация.
Всички конструктивни елементи и пълнежът са проектирани да отговарят на най-високите стандарти


Лицето на крилото на вратата (отвътре и отвън) е покрито с най-висококачествени алуминиеви листове. Повърхността на вратата е изравнена с повърхността на рамката и е гладка и елегантна и от двете страни.

Поради специалния пълнеж на крилото на вратата и висококачествените алуминиеви профили, коефициентът на топлопреминаване на вратата CREO врата Ud е min. 0.8 [W / m2K] (за размер на вратата 1400 x 2500 [mm] с плътен панел).

Creo1

  1. Врата с дебелина 77 мм , с двустранно обработен панел
  2. Рамката на крилото на вратата и рамката на отвора на вратата са изработени от четирикамерни алуминиеви секции с прекъснат термо мост
  3. Седем модела ръкохватки се предлагат по стандарт
  4. Три точково автоматично заключване с дневен режим, електрически ключалки се предлагат при желание
  5. Двустранни декоративни мотиви от неръждаема стомана по стандарт, налични също и в цвят по избор мат структура или като дървесен ефект
  6. Дръжки от неръждаема стомана
  7. Праг с прекъснат термомост и с топлинно разширение до 80 мм по стандарт
  8. Двустранно обезопасено трикамерно остъкляване, 77 мм дебелина, U=0,6 W/m2K с изолирана рамка по стандарт
  9. Ролкови панти по стандарт, с възможност да бъдат скрити, 3D регулируеми
  10. Сертифицирано цилиндрично заключване налично с комплект от пет ключа по стандарт
  11. Допълнителни защитни болтове (възможност при избор)
  12. Фрезоване с възможност за приспособяване към оребряване в секционна врата
  13. Електронна шпионка със звънец (възможност при избор)
  14. Система за контрол на достъпа (възможност при избор)
  15. Затварянето на вратата е скрито в крилото (възможност при избор)
  16. Защита от ритане - плоскост от неръждаема стомана монтирана в долната част на панела на вратата по желание

Creo2

Система: MB 86 SI+
Монтажна дълбочина: 77 мм
Модел на панела: двустранен, плътен, гладък панел с дебелина 77 мм
Вид на стъкления панел в панела на вратата : двустранно обезопасено трикамерно остъкляване, 77 мм дебелина, U=0,6 W/m2K, с изолирана рамка по стандарт.
Топлоизолация: Ud мин. 0,8 W/m2K за размер на вратата от 1400 x 2500 мм
Максимални размери: до 1400 x 2500 мм

creo3

Creo4

CREO са алуминиеви врати с изключителна конструктивна способност и здравина на деформация. Всички конструктивни елементи и пълнеж са проектирани така, че да отговарят на най-високите стандарти. Оборудването е конфигурирано така, че да гарантира дълготрайност и сигурност с поддържането на ежедневната употреба на най-високото възможно ниво.

Вратите CREO са тествани срещу различен климат (екстремни температури). Те са получили най-високата трета класа на устойчивост на климата.

Вратите CREO имат най-високия 3-ти климатичен клас според PN-EN 12219: 2001. Тестван за климат E и D.

Creo5 1

creo7

creo collection

CREO дизайнът подчертава простотата и креативността. Той следва модните течения в архитектурата и представя различен дизайн. Наблюдаването на вкусовете на клиентите ни вдъхнови да предложим CREO 300 - дизайн, произведен според индивидуалната визия на всеки потребител. Този нестандартен подход към дизайна ви позволява да станете създател на собственото си обкръжение.

creo individual

За да отговорим на нуждите и идеите на нашите клиенти, които очакват траен, естетичен и оригинален вид, ние предлагаме богат избор от цветове. В резултат на това ние предлагаме възможност за съчетаване на цветовете на вратата и фасадата, дограмата на прозорците или довършителните работи на сградите. Различните методи за довършителни работи осигуряват уникален вид на врати CREO. Цветовете на матовата структура от гамата RAL и DECOR позволяват изключителни визуални ефекти. Нанасянето на филмови палта позволява създаването на интересни структури.

creo doors2