UniPro - гаражни врати

UniPro
0.00 лв.

Uni Pro - ТОПЛО И ТИХО ВЪВ ВАШИЯ ГАРАЖ

Сеционната врата UniPro е най-подходящото решение за вашия гараж.

Нашите врати са топли врати с коефициент U, подобен на този на многокамерните прозорци, използвани за енергоспестяващи сгради. Панелите, пълни с полиуретанова пяна, произведени в нашата собствена фабрика, и системи от уплътнения допринасят за този нисък коефициент.

Индекс за редуциране на шума: Rc=23 d


Характеристики:

•  Вратата се състои от 40 мм стоманени ламаринени панели, пълни с полиуретанова пяна без фреон

•  структура от галванизирани стоманени елементи

•  панелът на вратата се движи по вертикални водачи и се поддържа под нивото на тавана посредством хоризонтални водачи

•  изолацията на вратата е от четирите страни

•  най-долният панел е с уплътнение като за врати и прозорци

•  уплътнението между най-горния панел и щурца може да е закрепено или на панела, или на щурца

•  панелите са така проектирани, че няма вероятност да прищипят пръстите и имат уплътнение при снадките между два панела

•  възможно е ръчно управление или моторизирано

uni pro

  • Специално профилирани панели (отвън и отвътре) предпазват пръстите от прищипване между снадките, пантите и крилото на вратата.
  • Аварийна кабелна система предпазва панела на вратата от падане в случай на повреда на носещите кабели.
  • Вградена защита осигурява максимална безопасност при евентуално усукване на пружината.
  • Здрава конструкция и нашите уникални като изпълнение панели са основата на добре направената секционна врата.
  • Защита от претоварване, когато крилото на вратата се сблъска с препятствие, превключвател, инсталиран в задвижването, спира крилото на вратата и след това го обръща нагоре.
  • Фотоклетките осигуряват спирането на вратата и връщане в отворено положение, ако на пътя се появи някаква пречка. (По желание)

uniPro functional

 Задвижващ механизъм METRO

METRO е нова генерация на механизмите за задвижване. В него хармонично са комбинирани сила, мощ, красота и надеждност, като е проектиран с най-съвременни технологии. Резултат е от съвместната работа на WIŚNIOWSKI и Somfy - световен лидер в производството на автоматизация и умно управление на оборудването в домовете. METRO представя изключителни като технически параметри функции, проектирани в съответствие със стандартите за стил на WIŚNIOWSKI.

metro

ЛЕСНО ПРОГРАМИРАНЕ – LCD дисплей и много параметри за настройки.

ОПТИЧНА ЗАЩИТНА СИСТЕМА – Осигурява оптимална безопасност, когато препятствие премине през полето за наблюдение на системата.

ТЕКУЩА ДЕТЕКЦИЯ ЗА ПРЕПЯТСТВИЕ – Система за защита от претоварване - спира и обръща движението на затваряне на завесата на вратата, когато долният ръб докосне препятствие.

ТИХО ДВИЖЕНИЕ ПО РЕЛСИТЕ– Вратата се движи гладко и тихо; това е голямо предимство за гаражи, които се намират непосредствено до жилищно помещение или спалня.

RTS RF PATH – Отлично решение базиращо се на иновативна технология от Somfy,  което позволява инсталиране и разширяване на задвижващата система без да се променя структурата на стената на вратата. Това е перфектен избор за нови сгради, както и при ремонти и надграждане на съществуващи сгради. Интуитивното програмиране и LCD дисплеят улесняват настройката на работните параметри за оптимална конфигурация на функциите на устройството.

АВАРИЙНА БАТЕРИЯ – Поддържа механизма за движение на вратата, когато токът е спрял.

ВГРАДЕНА СВЕТКАВИЦА

МЕХАНИЧНО ЗАКЛЮЧВАНЕ СРЕЩУ КРАДЦИ – Поддържа вратата заключена дори когато е само затворена, за да предотврати неразрешено влизане. 

ПОДДЪРЖА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪНШНИ ИЗТОЧНИЦИ НА СВЕТЛИНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛАМПИ ЗА АЛЕЯТА КЪМ ВХОДА.

metro2

Предавателят Pulsar позволява дистанционното управление на гаражната врата и програмирането на до 4 различни устройства. Направен е от изключително устойчиви материали, които му осигуряват дълъг живот.

pulsar2

ДЪЛГОСРОЧНА ГАРАНЦИЯ  - възползвайте се от разширената 5-годишна гаранция за автоматични гаражни врати с METRO устройството

ДЪЛГОСРОЧНА ГАРАНЦИЯ е уникално предложение, което позволява на клиентите да удължат стандартната гаранция за автоматичната секционна врата, която е фабрично комбинирана с METRO устройството.

Удължената 5-годишна гаранция с ДЪЛГОСРОЧНА ГАРАНЦИЯ е новаторско решение, което добавя още едно ниво на комфорт на WIŚNIOWSKI.

unipro

ДИЗАЙН

ВРАТА ОТ ОТДЕЛНИ ПАНЕЛИ БЕЗ РЕБРА

DOOR MADE OF PANELS WITHOUT RIBS

ВРАТА ОТ ОТДЕЛНИ ПАНЕЛИ С ШИРОКИ РЕБРА

DOOR MADE OF PANELS with RIBS

ВРАТА ОТ ОТДЕЛНИ ПАНЕЛИ С ТЕСНИ РЕБРА

DOOR MADE OF PANELS WITH LOW RIBS

КАСЕТЪЧНА СЕКЦИОННА ВРАТА

SECTIONAL DOOR WITH CAISSON IMPRESS

СЕКЦИОННА ВРАТА С V РЕБРА

SECTIONAL DOOR WITH V RIBS

ВРАТА С ДЕКОРАТИВНИ МОТИВИ

DOOR WITH DECORATIVE MOTIFS

ЦВЕТОВЕ

Зачитайки нуждите и желанието на нашите клиенти да имат издръжлив, естетичен и индивидуален вид на гаражната врата, ние предлагаме богат избор от цветове, които да са подходящи за входната врата, фасадата, прозорците и други елементи на сградата. За клиенти търсещи нестандартни цветове, предлагаме палитра от 200 цвята по RAL.

colors

colrs1