ВРАТИ ОТВАРЯЩИ СЕ УСПОРЕДНО НА ТАВАНА

0.00 лв.

СИГУРНОСТТА И ВЪНШНИЯТ ВИД СА ГАРАНТИРАНИ

Елегантните профили на нашите гаражни врати изглеждат на външен вид с един клас по-високо от тези на обикновените гаражни врати. Минималното пространство, което заемат, прибраната и напълно затворена система допълнително повишават стойността на вашия гараж както отвътре, така и отвън. И разбира се, всяка врата се прави по поръчка и приляга перфектно на вашия гараж.


АЛУМИНИЕВА ГАРАЖНА СИСТЕМА СИЛЕНТО

SILENTO обединява няколко нововъведения. Изпробваната и доказана технология на плъзгане гарантира тихо задвижване и плавно спиране. Напълно скрит механизъм с натегнати пружини от двете страни може да спре панела във всяко положение, балансирайки тежестта (Duo Balance System). Вратата блокира и спира ако моторът спре или пружините се повредят. Задвижващият мотор се намира в средата на гаражната врата и обезпечава широките отвори дори и таванът да е нисък.


135 ВИСОЧИНА ПОД ТАВАНА/ SPACE UNDER THE CEILING (mm)
15 ЦВЯТА ЗА ПРОФИЛИТЕ/ PROFILE COLOURS500
500 МАКСИМАЛНА ШИРИНА/ MAXIMUM WIDTH (cm)

GECCO АЛУМИНИЕВА ГАРАЖНА СИСТЕМА

Гаражната врата GECCO е ролетна врата, която минава по тавана и е много  подходяща при преустройства. Тази врата се монтира точно под тавана и е идеална за много тесни или с нисък таван гаражи или такива без трегер над отвора за врата.
Стандартното радио дистанционно управление ви позволява да отворите вратата, без да излизате от нея. Като правило GECCO могат да бъдат монтирани за един ден и притежава отличаваща технология по отношение на сигурността: Ролетната врата задържа нападателите от влизане с взлом и нараняванията са изключени благодарение на система спираща при засичане на препятствие в комбинация с напълно затворената технологична система възпрепятсваща нараняване, която при други ролетни врати е открита .


53 РАЗСТОЯНИЕ ПОД ТАВАНА /SPACE UNDER THE CEILING (mm)15
15 ЦВЯТА НА ПРОФИЛИТЕ/ PROFILE COLOURS325
325 МАКСИМАЛНА ШИРИНА/ MAXIMUM WIDTH (cm)

РАДИО-ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ


Повече удобство и свобода

КОД ЗА ДОСТЪП


За идеалната защита от нежелано влизане

КЛЮЧАЛКА


Отваряне и затваряне с ключ

Главното предимство на гаражните врати АКТИВ ШЕЙД е икономичното използване на пространството. Вместо да се навиват нагоре, нашите гаражни врати се отварят по начин, който пести мястото като едновременно максимално ефективно го използва, и предотвратяват нараняване на колата.

Всички АКТИВ ШЕЙД гаражни врати са направени по поръчка, индивидуално пригодени и се монтират бързо в рамките на един ден. Високото качество на неръждаемата алумиева конструкция осигурява дълъг живот и се отличава с минимална поддръжка лесно използване.

Ние от АКТИВ ШЕЙД осигуряваме най-доброто решение за всеки гараж. Всички наши алуминиеви профили са с двойни стени и са конструирани така, че да имат дълъг живот. Без значение дали става въпрос за дизайн, вентилация или тънки прозоречни лайсни – за АКТИВ ШЕЙД качеството стои на първо място. Може да изберете атрактивен цвят за вашата ролетна врата в зависимост от вида и стила на профилите.

АКТИВ ШЕЙД наистина предлага неограничени възможности за дизайн. Стандартните ролетни ролки и релсови канали се предлагат в 4 цвята, а лайсните в 15 цвята. С оставащите 220 цвята по RAL за релсовите канали, няма цветово желание, което да остане неудовлетворено. Ние винаги може да ви посъветваме при избора!

Сигурността и защитата имат водеща роля за АКТИВ ШЕЙД. Затова нашите гаражни врати по стандарт са снабдени с автоматична функция за сигурност, която спира ролетната врата веднага щом засече препятствие. По този начин тя предотвратява всякаква опасност от нараняване. В случай на спиране на тока може да сте спокойни, защото всички ролетни гаражни врати или са снабдени по стандарт с аварийно ръчно отваряне, или то може да се добави. И на последно място, но не и по важност, вие имате полза и от защитното устройство срещу насилствено отваряне. Това наистина ви пази от влизане с взлом.

ОТЛИЧНА ЗАЩИТА ОТ АВАРИИ ИЛИ ВЗЛОМ

Инцидентите могат да бъдат предотвратени със затварящо краищата устройство. Ролетната завеса веднага спира хода си и при най-малкото докосване на препятствие. Да се захванеш или заклещиш в механизма е невъзможно благодарение на капсулованата система на вратата и затворената кутия. Освен това нашата гаражна врата ви пази и от крадци.