Комарник с фиксирана рамка

Fix frames
0.00 лв.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ И ИНДИВИДУАЛНОСТ

Над 100 те варианти за монтаж правят опънатите рамки подходящи за използване като комарници. Монтажът е лесен и рамката се закрепва на място със стоманени скоби без да има нужда от пробиване. Благодарение на атрактивния и непреходен дизайн, опънатите рамки се вписват хармонично с екстериора на дома ви.  С новите тъкани на Transpatec  той се превръща в невидим екран срещу мухи и комари, пропускайки много повече въздух и светлина от стандартните тъкани


Фиксирани Рамки

fix frames

Над 100 те варианти за монтаж позволяват опънатите рамки  да имат индивидуално приложение. Могат да се монтират независимо дали прозорците са дървени, PVC или алуминиеви и могат да се комбинират  с ролетни, сгъваеми, венециански щори или решетки. Монтажът обикновено не изисква пробиване. Благодарение на атрактивния и непреходен дизайн, опънатите рамки се вписват хармонично с екстериора на дома ви. С новите тъкани на Transpatec  той се превръща в невидим екран срещу мухи и комари, пропускайки много повече въздух и светлина от стандартните тъкани. 

 

220 максимална височина

6 ВИДА ТЪКАНИ

8 стандартни цвята

fix frames

 Ние предлагаме решение и за прозорци с неправилна форма. Използването на милиметров растер гарантира точни размери спрямо прозореца. Попитайте нашите консултанти! 

all shapes

Специалните екрани за защита от насекоми се използват и с други цели. Затова ние ви предлагаме идеалната материя, с най-високо качество, здравина и издръжливост за всички случаи и персонални предпочитания, и винаги с непреходна красота.

different fabrics type

Монтажът е лесен и рамката се закрепва на място със стоманени скоби без да има нужда от пробиване. С радост ще ви обясним всички възможни решения за вашия прозорец.

MOUNTING BRACKETS

Актив Шейд използва само профили от екструдиран алуминий. Покритието им е природо-щадящо и се отличава с непроменливи цветове и изключителна издръжливост за много години. Материалите непрекъснато преминават през строги тестове за издръжливост на износване. 

aluminium profiles

Ние отделяме специално внимание на здравината, независимо от малката дълбочина за монтаж, като използваме специално създадени ъглови профили от твърд метал. 

STRENGTHENED CORNERS

Уплътнението с кръгли четки осигурява защита от насекоми и плавно движение с дренажна функция между прозореца и комарника. Благодарение на  удобните закрепващи дръжки, дори и огромните размери стават лесни за поставяне.

CIRCULAR BRUSH