Плъзгащи Комарници

Плъзгащи Комарници
0.00 лв.


Плъзгащи Комарници

slide

Елегантните Плъзгащи Комарници са идеално решение за големи отвори. Те осигуряват изчистен външен вид.

Подходящи са при плъзгащи се врати, зимни градини, прозорци за балкони или тераси. Има възможност за поставяне при прозорци с едно до шест крила и размери до 9х3 метра. Въпреки малката си дълбочина при монтаж, профилите са изключително здрави и позволяват големи размери на отвор, така че нищо да не пречи на погледа навън.

Могат да се добавят дръжки или ниши за задвижване с крак. За предотвратяване на инциденти от сблъсък със стъклото, можем да ви снабдим със стикери или решетки, които да направят прозореца по-забележим.

Характеристики:

- 6 ВИДА ТЪКАНИ

- 240 см. МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА КРИЛОТО

- 350 см. МАКСИМАЛНА ВИСОЧИНА НА КРИЛОТО


 

slide 1

Безшумните плъзгачи със стоманени крепежни елементи осигуряват лесна употреба и дълъг живот. Плъзгащият се профил може да се регулира на височина и автоматично се центрира върху водещата релса, така че да се движи правилно. 

Slide2

Специалните екрани за защита от насекоми се използват и с други цели. Затова ние ви предлагаме идеалната материя, с най-високо качество, здравина и издръжливост за всички случаи и персонални предпочитания, и винаги с непреходна красота. 

slide3

Можем да предложим комарник за голям прозорец без членение. За тези случаи, Актив Шейд може да ви снабди със стикери или решетки, които да направят мрежата по-забележима. 

slide4

Нишите за отваряне с крак на Актив Шейс ви позволяват да задвижите крилото на прозореца и в двете посоки, когато ръцете са ви заети. Крилата се затварят съвсем безшумно сами. Това е особено важно, когато минават деца, които често забравят да затворят след себе си. Специална технология на закрепване при въртене осигурява продължителна функционална ефективност.

slide5

Ние отделяме специално внимание на здравината, независимо от малката дълбочина за монтаж, като използваме специално създадени ъглови профили от твърд метал. 

slide6

Можем да монтираме плъзгащ комарник на дограма с много големи размери. Възможни са размери до 240 x 350 см за крило. Попитайте нашите консултанти! 

slide7