Оградни системи

0.00 лв.

Оградни системи Wisniowski

Добре обмислената оградна система ще осигури добър контрол на достъпа за вашия имот.

Преминете към ново ниво в престижните, функционални и трайни оградни системи.


Перфектно пасващите компоненти гарантират бърз и лесен монтаж. Оградата WIŚNIOWSKI ви осигурява необходимата функционалност и сигурност, докато широката гама от налични дизайни и облицовки придава на вашия имот уникален характер.

Ние произвеждаме огради от здрава и издръжлива стомана, след което ги предпазваме от корозия чрез горещо поцинковане, последвано от прахово покритие. Така оградата се нуждае от много малко поддръжка, а осигурява трайно спокойствие.

fences

Основният фактор, определящ функционалния и надежден достъп до всеки имот, е правилно подбраната порта.

В зависимост от характеристиките на даден имот можете да избирате между традиционна, двукрила порта и по-практична плъзгаща се порта. Конзолният дизайн на плъзгащата се врата осигурява безпроблемна работа при всякакви условия, което я прави синоним на надеждност. От съображения за безопасност и удобство задвижващият механизъм на портата е скрит в стълб, който е интегриран в дизайна. Тази уникална функция гарантира, че само притежателите на ключове имат достъп до контрола; освен това стълбът предпазва механизма от неблагоприятните ефекти на времето.

Автоматичната порта има мигаща светлина и изключващ ключ; може да бъде оборудван и с фотоклетки и защитна лента. Портите отговарят на строги стандарти за безопасност, което е потвърдено със знак CE.

fences

Същността на нашите колекции е идеята, че оградата е важен елемент от пространствената среда. Всеки проект се отличава с уникален, добре обмислен дизайн, който съответства на оградата към имота. В резултат на това ние получаваме хармоничен стил, независимо дали чрез дизайни, вдъхновени от традиционните метални конструкции, класиката или нещо модернистично, отразяващо всички съвременни тенденции в архитектурата. Тази абсолютна свобода в стила помага да се подчертае отчетливия и уникален характер на всеки имот.

fences design

Колекцията - HOME INCLUSIVE, разполага с пасващи си като дизайн, ограда, портална врата, входна врата  и гаражна врата. Така осигурявате хармонична и стилна визия на вашия имот.

home inclusive

 

15 модела ограда

Плътни, перфорирани или смесени елементи на оградата, в зависимост от модела

Защита от корозия: горещо поцинкована или горещо поцинкована + RAL стандарт

modern fences

18 модела огради.

Пълнежа на оградите е от стоманени пръти със напречно сечение 14 х 14 мм

7 модела ограда

Пълнителите на системата PREMIUM са направени от стоманени пръти с напречно сечение 20 х 20 [мм]

Защита от корозия: горещо поцинкована или горещо поцинкована + стандарт RAL

- 4 модела ограда

- Изпълненията на системата VARIO са направени от затворени стоманени кутиеви секции, завършени с PVC финиални накрайници

- Защита от корозия: горещо поцинкована или горещо поцинкована + стандарт RAL



- 13 модела ограда

- Изпълненията на системата CLASSIC са направени от затворени стоманени кутиеви секции, завършени с капачки в горната линия на запълването

- Защита от корозия: горещо поцинкована или горещо поцинкована + стандарт RAL