Screen HR7

0.00 лв.


Бихте ли искали да имате всичките ползи от Screen на прозореца без разрушителни монтажни дейности? Screen HR7 е лесен за монтаж към всеки прозоречен профил или към фасадата и задържа отвън излишната слънчева светлина и топлина.   

Screen HR7 е идеален за пасивни къщи, защото монтажът му не нарушава целостта на фасадата. Ако добавим и изключителната издръжливост на текстила, изборът ви ще е оправдан за много години напред. Независимо дали изберете класически или модерен дизайн. 

Кутията, долната планка и водещите релси са направени от екструдиран алуминий с прахово покритие. Долната планка е за тежест и е налична с два размера на дълбочината – малък и голям. Може да комбинирате 2 или 3 Screen с една кутия. 

Уникалната технология намалява триенето между плата и кутията. Текстилът се плъзга навън фактически без да се износва. Година след година той ще изглежда като нов.

Version/ Модел 

WIDTH [mm] /ШИРИНА [мм] 

HEIGHT [mm] / ВИСОЧИНА [мм] 

МАКС. ГАРАНТИРАНА ПЛОЩ [м2

min. / мин. 

max. / макс. 

[мм2

max. / макс. 

max. / макс. 

мотор 

580 

3 500 

400 

4 000 

14 

ръкохватка 

400 

3 500 

400 

3 000 

10 

HR7

Два вида дизайн на кутията: квадратна кутия за изчистен екстериор или заоблена форма за класически дизайн, и двата вида се предлагат в 3 размера, долна планка за тежест и опън, клас 2 устойчивост на вятър, възможност да комбинирате до 3 Screen в една кутия, избор между два начина на задвижване: с кабел-водач или с водещи релси, лесно се събира, площ до 14м2 за един Screen. 

screenHR7 1

RAL 9006 light silver / светло сиво  

RAL 9007 dark silver / тъмно сиво 

RAL 9010 white / бяло 

RAL 7016 anthracite grey / сиво антрацит 

RAL 7016 anthracite grey structure / сиво антрацит структура 

collors

  

Уникалната технология намалява триенето между плата и кутията.

Текстилът се плъзга навън фактически без да се износва. Година след година той ще изглежда като нов.

   

  

   

xglide

Screen HR7 е лесен за монтаж към всеки прозоречен профил или фасада

screenHR7 5