ЦВЕТОВЕ И АКСЕСОАРИ

0.00 лв.

БЕЗ ГРАНИЦИ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

За АКТИВШЕЙД продуктите се използват само най-високо качество стандартизирани материали.  Ние се стремим да предлагаме на клиентите си продукти от най-висока класа. Алуминият е основния използван материал.  Той е винаги прахово боядисан и следователно никога не се нуждае от пребоядисване. Въпреки това можете да избирате от фантастичния набор цветове по RAL. АКТИВШЕЙД наистина прави всичко осъществимо!


ОПЕРАТИВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Изберете от различните възможности за управление на венециански щори.

С дистанционно


Удобство за всички в къщата.

Манивела


Може да се добави мотор на по-късен етап

Ключ


Спускате или вдигате вашите ролетни щори само с натискането на едно копче. 

Приложение от телефона


Оперирате използвайки приложение на смартфона си.

С модерното безжично управление на АКТИВШЕЙД можете удобно и лесно да контролирате вашите ролетни щори от всяко място в къщата. Повече качество на живота с натискане само на едно копче.  Безжичното управление се отличава с простота и майсторска изработка.

Може да оборудвате вашите венециански щори със сензори за слънце и вятър, така че те автоматично да се спускат или събират в зависимост от атмосферните условия.

Системата за домашен контрол TAHOMA служи за централно управление и може да задвижва вашите ролетни щори денем и нощем по предварително зададен режим, дори и при сложни сценарии.  Контролерът има връзка с LAN  рутера и после, през вашия браузер, имате достъп до контрола на системата и да я променяте посредством въздушни предаватели.  Системата „Умна Къща“  TAHOMA – модерна технология в тон с времето.

ЦВЕТОВЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ

‘S’ и ‘P’ образните лайсни на венецианските щори са изложени на екстремни климатични условия:  директна светлина с висока температура през лятото и студ, лед и сняг през зимата. Добавете към това и функционалните им движения. Нашите различни алуминиеви лайсни отговарят на различните нужди. Отделно имате гаранция за високата издръжливост на повърхността и цвета.

Лайсните се предлагат в 10 стандартни цвята. Но АКТИВШЕЙД може да приложи всеки цвят по RAL за вашите венециански щори също. 

Рамките, водещите релси и плъзгачите на комарниците от АКТИВШЕЙД са алуминиеви и се предлагат във всички цветове по RAL и NCS. Всички алуминиеви части са прахово боядисани и не се нуждаят от пребоядисване.

АКТИВШЕЙД предлага безброй възможности за индивидуализиране посредствум алуминиевите панели в 8 стандартни цвята. Ако не откриете вашия цвят сред предлаганите, ще ви помогнем да изберете цвят по RAL. Възползвайте се от съветите на нашите консултанти!