ВЪНШНИ ЛАМЕЛНИ ЩОРИ СЪС СТРАНИЧНО ЗАКРЕПВАНЕ

0.00 лв.

ОТЛИЧНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Външните ламелни щори се предлагат с разнообразие от форми за ламелите и водещи релси, което дава възможност за индивидуално решение на всяка фасада.

                                                                             Независимо от формата на ламелата осигуряват до 85% засенчване


Външните ламелни щори “Cetta”

icon Cetta

Многото добре измислените детайли правят Външните ламелни щори перфектен избор за модерните ниско енергийни и пасивни сгради. Системата е проектирана с фокус върху стабилността и представлява допълнителна защита от влизане с взлом. Отличава се с възможността си максимално да затъмни помещението от дневната светлина, перфектен дизайн на лайсните, здравина и безшумно движение.  Има два модела лайсни с C-образна форма, C-65 или C-80 и С-80 Flexi.

Тип С-80 и Тип С-65 имат класическа С- извивка със подсилени ръбове на ламелата и от двете страни. Те могат да постигнат голям процент засенчване, като спират до 85% от слънчевата всетлина и така предпазват вътрешното пространство от прегряване. Канала на водещите релси на ламелните щори им позволява да се движат безшумно. Вариантите с канал на водещата релса са с по-висока устойчивост на силен вятър и по-малко шумни в сравнение със щорите с повдигащ кабел.

 

Предимства на Външни ламелни щори

- Отлични засенчващи резултати

- Много тихо движение

- Опционален наклон и от двете страни

- По-висока устойчивост на вятър, благодарение на подсилените ръбове

- Възможност за управление с манивела или мотор

- Налични са опции за направляване със Кабел/направляваща шина

      

Ceta

Външни ламелни щори "Zetta"

iconZetta

Z-типа външни щори са технически най-добрия тип външни щори.  Mного модерна Z-форма на ламелата, позволява напълно затваряне на ламелите. Те са функционални и ефективни, а  тяхната, ъглова форма се вписва много добре в съвременните екстериорни концепции.

Има 2 вида Z-90 и Z-70, тези щори имат отлични резултати в засенчването на интериора, а с навитото си уплътнение също така ефикасно премахват шума. Технологични постижения, съчетани с ъглов, минималистичен дизайн - това е Z-90 щората.

Разлики между Z-90 и Z-70

-         Ширината на решетката се различава (Z-70 = 70 mm, Z-90 = 90 mm).

-         Z-70 има по-плътно разположение на ламелите. По-широките Z-90 ламели имат по-широко разстояние, защото те засенчват по-голяма площ.

-         Z-90 има по-малък пакет (по-малък брой ламели в сравнение със Z-70).

-         Z-90 има по-голяма устойчивост на вятър

 

Предимства на Z-90

-        Напълно затворен дизайн

-        Отлични резултати на засенчване и затъмняване

-        Безшумно движение и поглъщане на шума в спуснато положение

-        Много здрави и устойчиви ламели

  

Възможности за управление:

-        Манивела

-        Мотор

zetta

Външни ламелни щори "Setta"

icon Setta

Външните ламелни щори S-90 са наистина сред най-добрите. Те са перфектна комбинация от функционалност, ефективност и изящен дизайн. Те имат отлични резултати в затъмняването на интериора, а с навитото си уплътнение те, подобно на Z-образните ламели, също премахват шума. В допълнение, те имат елегантен, заоблен S-образен дизайн. Външният им вид е подобен на този на ролетни щори, което ще бъде оценено от тези, които комбинират външни щори с ролетни щори или ролетни врати на къщата си. Ако търсите комбинация от елегантен дизайн и технологични постижения, щората S-90 е правилният избор.

 

Предимства на S-90

- Напълно затворен дизайн

- Най-добри резултати за засенчване

-  Външен вид подобен на този на ролетни щори - възможна комбинация по избор

-  Безшумно движение и поглъщане на шума в спуснато положение

Възможност за управление:

- Манивела

-  Мотор  

setta1

Външни ламелни щори "Titan"

icon Titan

TITAN 90 е абсолютният топ продукт сред външните щори. Ламелната щора TITAN 90 е външната щора с предпазни елементи, която предпазва от нежелано проникване на крадци. Всички елементи за управление и безопасност не са свободно достъпни (те са скрити в направляващите релси), което означава, че в активирано и затворено състояние тя освен засенчване има и охранителна функция.

Новата специална форма на ламелите води до заключване на ламелите в затворено състояние, без да се оставят празнини. Този тип ламели се управляват само от мотор.

Ако щората срещне препятствие по време на движение надолу, останалата част от навитата щора остава в същото положение дори след отстраняване на препятствието (без свободно падане), а също така предотвратява ръчното управление на щората нагоре.

Външната технология на засенчване създава оптимална среда по отношение на осветлението и топлинните условия и е ключова част от конструкцията по отношение на икономия на енергия. В традиционната концепция външното засенчване изпълнява функцията за засенчване и сигурност, докато в нетрадиционната концепция те са архитектоничен елемент на административните сгради и красят фамилни къщи.

 

Предимства и ползи:

- Високо ниво на устойчивост срещу нежелано проникване,

- Високо ниво на устойчивост на вятър,

- Самоносещ щора, използваща независима система за повдигане и накланяне на ламелите,

- Система за блокиране при контакт с всяко препятствие, по-време на спускане, без свободно падане след отстраняване на препятствието

- Лесна и бърза подмяна на повредени ламели,

- Модерен дизайн.

 

Начин на контрол

- електрически - чрез дистанционно управление или превключвател

 

Гарантирани размери

- минимална ширина: 600 мм

- максимална ширина: 2800 мм *

- максимална височина: 4000 мм

- максимална площ: 8 м2

* Забележка: Колкото по-широка е щората, толкова по-нисък е нейният клас на устойчивост на вятър - вижте съпротивлението на вятъра, по-надолу по страницата.

titan

Чрез нашите Ламелни щори можете да контролирате максимално светлината и затъмнението на помещението си. Това може на живо да видите в нашия шоурум!

Нашите Външни ламелни щори могат да се комбинират идеално с ролетни щори в един и същ имот. Това ви дава неограничена свобода на избор.

‘Cetta’ ,  ‘Zetta’ , ‘Setta’  и ‘Titan’ образните лайсни на ламелните щори са изложени на екстремни климатични условия:  директна светлина с висока температура през лятото и студ, лед и сняг през зимата. Добавете към това и функционалните им движения. Нашите различни алуминиеви лайсни отговарят на различните нужди. Отделно имате гаранция за високата издръжливост на повърхността и цвета.

Специалните водещи релси  водят до допълнителна защита, тъй като липсват видими винтове след монтаж. Потенциалният крадец не може да махне щората пред прозореца. Защитете семейството си!

Доверете се на здравите и устойчиви кабел-водачи!

Всички водещи релси имат гумен профил в себе си, който гарантира безшумното движение на венецианската щора. Дори барабаненето на дъжда е заглушено.

Въжетата за нашите щори са здрави и сигурни, защото използваме KEVLAR® нишки в сърцевината им. Влакната са леки, здрави и естествено с дълъг живот. Нашите изделия са изключително издръжливи и здрави: основните им нишки са метални и са закрепени в кабела с куки от хром.

Полиестерните водещи релси скрити в мазилката водят до изчистен дизайн. Високата степен на функционалност е съчетана с добрата естетика.

ПРИДАВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОСТ

ИЗБЕРЕТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ ОТ ВАС ЦВЯТ

ЦВЕТНИ ПАЛИТРИ

АВТОМАТИЗИРАЙТЕ ВЕНЕЦИАНСКИТЕ СИ ЩОРИ

АКСЕСОАРИ

КАРТИННА ГАЛЕРИЯ