Секционни Гаражни Врати PRIME

0.00 лв.

Секционни Гаражни Врати PRIME

Врата, която не е само осъвременена, но и отговаря на нуждите за баланс между технология, качество, безопасност и дизайн.


Новата генерация на WIŚNIOWSKI секционни гаражни врати представя безпрецедентно качество, което се основава на уникални технически решения. За създаването на революционно нов продукт е нужно да се върнем към ключовия елемент – ПАНЕЛА.  

PRIME

Моделът PRIME е безпрецедентен, а класическите му линии на дизайн са само намек за умно проектирания интериор, който вратата крие.

Оригинален INNOVO панел

Постигнати са едновременно най-високи топлоизолационни показатели, естетичен изглед и високо ниво на безопасност при употреба.

Той има затворена структура и 5 слоя нагъната листова стомана на пантите. Те осигуряват структурна твърдост, докато пълнежът, изработен от високоизолационна пяна с дебелина 60 мм, заедно със специални капаци и уплътнения, дават отличните характеристики на топлоизолация. Тази структура на панела ни позволява да изградим вратата модел PRIME и да направим иновативен технологичен пробив.

prime

Представете си нова генерация гаражни врати. Врата, която не е само осъвременена, но и отговаря на нуждите за баланс между технология, качество, безопасност и дизайн.

Това е вратата модел PRIME: иновативна, перфектна във всеки детайл, посрещаща вашите изисквания дори преди да сте ги дефинирали. Това е напълно оборудвана и автоматична врата, която ще ви накара да се уверите в най-добрия избор, до който ежедневно достигате с дистанционното.

prime0

Напречно сечение на панела с капака на фугата на панела, инсталиран от вътрешната страна на плоскостта на вратата.

  1. Гъвкав капак на фугата
  2. Алуминиев профил за закрепване на гъвкавия капак
  3. 5 стоманени слоя при закрепването на пантата
  4. Уплътнение на фугата
  5. Скрита панта
  6. PU пяна

PRIME е дизайн, фокусиран върху елегантна и вечна простота, за разлика от  функционалната конвенция, която е обикновено водеща при гаражните врати.

Дизайнът на модела PRIME обръща внимание на всеки детайл, защото перфектното зависи от детайлите.

prime perfect

СТРАНИЧНИ КАПАЦИ НА ВАЛА

side shaft covers

ГЪВКАВИ КАПАЦИ НА ФУГАТА

flexsible panel joint

ВЕРТИКАЛНИ КАПАЦИ НА ВОДАЧА

vertical guide covers

ВГРАДЕН КАПАК НА ПРУЖИННИЯ ВАЛ

INTEGRATED SHAFT AND SPRING COVER

ВЪНШНИ ОПТИЧНИ СЕНЗОРИ

EXTERNAL OPTICAL SENSORS

КАПАЦИ НА ДВИЖЕЩИ СЕ РОЛКИ И ВОДАЧИ

MOVING ROLLER AND GUIDE COVERS

  

бланк

ФОТОКЛЕТКИ

ФОТОКЛЕТКИ

Топлоизолацията е това, което отличава модела PRIME и прави продукта препоръчителен за енергийно спестяващите и дори пасивни сгради. PRIME отговаря на изискването за максимално задържане на енергията и минимални топлинни загуби.

Постигането на това представяне на гаражна врата изисква най-ниския достижим коефициент на топлопреминаване.

PRIME печели от топлоизолационните качества на панела INNOVO и PRIME уплътняващите системи за елиминиране на топлинните загуби в "най-тънките" точки на панела на вратата.

insulated

Индексът U на панела INNOVO е 0.33 W/m2K, което отговаря за топлоизолационната характеристика на цялата врата. Новия панел, двойното уплътнение отгоре и отдолу на вратата, както и покритите връзки помагат за постигане на отличен топлинен коефициент.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ГОРЕН ВЪТРЕШЕН УПЛЪТНИТЕЛ

EXTRA INNER TOP SEAL

ГУМЕНИ УПЛЪТНЕНИЯ (покриващи фугите)

RUBBER SEALS

ДВОЕН ДОЛЕН УПЛЪТНИТЕЛ

DOUBLE BOTTOM SEAL

ГОРЕН УПЛЪТНИТЕЛ ПРИ КОРНИЗА

TOP SEAL IN THE FASCIA

УПЛЪТНЕНИЯ ПРИ СНАДКИТЕ

PANEL JOINT SEALS

СТРАНИЧНИ УПЛЪТНЕНИЯ

SIDE SEALS

Задвижващ механизъм METRO

METRO е нова генерация на механизмите за задвижване. В него хармонично са комбинирани сила, мощ, красота и надеждност, като е проектиран с най-съвременни технологии. Резултат е от съвместната работа на WIŚNIOWSKI и Somfy - световен лидер в производството на автоматизация и умно управление на оборудването в домовете. METRO представя изключителни като технически параметри функции, проектирани в съответствие със стандартите за стил на WIŚNIOWSKI.

metro

ЛЕСНО ПРОГРАМИРАНЕ – LCD дисплей и много параметри за настройки.

ОПТИЧНА ЗАЩИТНА СИСТЕМА – Осигурява оптимална безопасност, когато препятствие премине през полето за наблюдение на системата.

ТЕКУЩА ДЕТЕКЦИЯ ЗА ПРЕПЯТСТВИЕ – Система за защита от претоварване - спира и обръща движението на затваряне на завесата на вратата, когато долният ръб докосне препятствие.

ТИХО ДВИЖЕНИЕ ПО РЕЛСИТЕ– Вратата се движи гладко и тихо; това е голямо предимство за гаражи, които се намират непосредствено до жилищно помещение или спалня.

RTS RF PATH – Отлично решение базиращо се на иновативна технология от Somfy,  което позволява инсталиране и разширяване на задвижващата система без да се променя структурата на стената на вратата. Това е перфектен избор за нови сгради, както и при ремонти и надграждане на съществуващи сгради. Интуитивното програмиране и LCD дисплеят улесняват настройката на работните параметри за оптимална конфигурация на функциите на устройството.

АВАРИЙНА БАТЕРИЯ – Поддържа механизма за движение на вратата, когато токът е спрял.

ВГРАДЕНА СВЕТКАВИЦА

МЕХАНИЧНО ЗАКЛЮЧВАНЕ СРЕЩУ КРАДЦИ – Поддържа вратата заключена дори когато е само затворена, за да предотврати неразрешено влизане.

ПОДДЪРЖА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪНШНИ ИЗТОЧНИЦИ НА СВЕТЛИНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛАМПИ ЗА АЛЕЯТА КЪМ ВХОДА.

metro

Предавателят Pulsar позволява дистанционното управление на гаражната врата и програмирането на до 4 различни устройства.

Направен е от изключително устойчиви материали, които му осигуряват дълъг живот.

pulsar

ДИЗАЙН

ВРАТА ОТ ОТДЕЛНИ ПАНЕЛИ БЕЗ РЕБРА

design-without ribs1

ВРАТА ОТ ОТДЕЛНИ ПАНЕЛИ С РЕБРА

design-panel with ribs1

ВРАТА С ДЕКОРАТИВНИ МОТИВИ

design-with decorative motives1

ЦВЕТОВЕ

Богатата палитра на PRIME цветове и текстури позволява свободата да се проектира и да се подобри архитектурното пространство на всяка сграда. Зачитайки нуждите и желанието на нашите клиенти да имат издръжлив, естетичен и индивидуален вид на гаражната врата, ние предлагаме богат избор от цветове, които да са подходящи за входната врата, фасадата, прозорците и други елементи на сградата. За клиенти търсещи нестандартни цветове, предлагаме палитра от 200 цвята по RAL.

COLORS

COLORS

ДЪЛГОСРОЧНА ГАРАНЦИЯ - възползвайте се от разширената 5-годишна гаранция за автоматични гаражни врати с METRO устройството!

Това е уникално предложение, което позволява на клиентите да удължат стандартната гаранция за автоматичната секционна врата, която е фабрично комбинирана с METRO устройството.

Удължената 5-годишна гаранция с ДЪЛГОСРОЧНА ГАРАНЦИЯ е новаторско решение, което добавя още едно ниво на комфорт!

prime