Стъклен дом в двора

Когато навън стане студено, стъмва се по-рано, а слънцето все по-рядко се показва, топлите вечери навън остават блян за следващата година. Но не е задължително. Защото, благодарение на съвременните технологии и решения, може да удължите приятните мигове сред природата буквално целогодишно, без значение на сезона, атмосферните условия и температурата. Как ли? Със сгъваеми стъклени стени може да прекарвате свободното време навън буквално целогодишно.

Една стъклена стая ще позволи да вземете максимума от откритата площ, без да сте зависими от дъжд, буря или сняг. Освен това стъкленият параван ще бъде съвременна алтернатива на традиционната оранжерия, помага да разширите жилищното пространство и да се насладите на двора си и през по-студените месеци.

Сгъваеми стъклени системи
Как да направите слънчева стъклена стая?

На първо място мислете за качеството и здравината на материали – закалено стъкло, алуминий с висока якост, който да запази стилния си вид в продължение на години след монтажа.

Благодарение на разнообразието на сгъваеми стъклени системи на АКТИВ ШЕЙД, може да създадете малък кът, да преградите стилно определена площ или да изградите напълно автономна стая в двора или в дома ви.

Когато създавате стъклена стая, определете площ, която да се вписва хармонично в двора. Решете дали искате да бъде автономна или прилепена към къщата (ще има ли топла връзка, или не)!

Интериорът на една стая на двора зависи изцяло от вас и вашия стил – вие определяте дизайна и визията според площта. Може да оформите хол, място за релакс в бохо стил, минималистична дзен градина с хамак или пък стая за медитация и йога. Освен това може да изпълните новото си пространство с LED светлини, да добавите отоплителна система, сенници от тъкан, елегантни покрития! Просто бъдете уверени, че тази стъклена стая е идеална за вас.

Защо да инвестирате в стъклени панели за стъклена слънчева стая към вашия имот?

Подобна стая ще даде на вас и вашето семейство чудесно място да се отпуснете, да вечеряте, да играете и да прекарвате време заедно (точно както в градината през летните месеци). Можете също така да използвате допълнителното пространство за съхранение, като знаете, че вещите ще бъдат в безопасност.

Сгъваеми стъклени системи
Освен великолепен модерен дизайн, една стъклена стая ще добави уникално излъчване и индивидуалност към двора, ще направи посрещането на сезоните истински празник за душата, ще даде онези мигове на почивка сред природата, които толкова много ни липсват в студените дни.

Разгледайте нашите сгъваеми стъклени системи и намерете още вдъхновяващи решения за вашия дом и градина. Защото с продуктите на АКТИВ ШЕЙД винаги има решение – вие само дайте идеята!


« Назад към всички публикации