Защо да изберем алуминиева външна врата за дома

Кое е първото нещо, което виждате, когато отидете на гости? Или пък когато се приберете от работа? А върху какво пада погледът ви, когато напускате дома си? Отговорът на всички тези въпроси е един – вратата. И ако досега не сте се замисляли, именно тя е този елемент, който създава първо впечатление за един дом.

Затова, когато стане въпрос за избор на входна врата, е много важно да заложите на качествени модели, от доказан производител и с гарантирано качество.

Една от най-добрите опции на пазара са алуминиевите външни врати. Алуминият е популярен избор за външни врати заради своята издръжливост и възможност за лесно персонализиране. Той е много по-лек от стоманата, по-гъвкав и дава множество опции за модели и цветове.

Алуминиеви външни врати Creo
И ако се колебаете дали да изберете именно такива врати за вашия дом, ето няколко причини да го направите.

Устойчивост на алуминиевите врати

Въпреки че се смята за един от "по-меките" метали, алуминият е много здрав материал. За разлика от много други метали, той не губи качествата си при температурни амплитуди, което го прави чудесен избор за външни врати. Алуминиевите врати са естествено устойчиви на корозия, дори преди да бъдат третирани.

Здравина

Алуминиевите врати са изработени от здрав материал, което ги прави чудесен вариант за външни врати. Моделите Plus Line алуминиеви външни врати на Active Shade се отличават с високи параметри на устойчивост, благодарение на прилагането на специални методи за свързване на профилите на вратите. Когато се комбинират с материали от най-висок клас, вратите осигуряват твърда и трайна, устойчива на атмосферни влияния структура.

Разнообразие на размери

Благодарение на здравината на алуминия, вратите могат да се изработват в по-големи размери и конструкции. Широката гама от версии на Active Shade позволява съответствие на вратите към всеки тип сгради и дори към най-екстремните условия на употреба. В портфолиото на компанията може да намерите външни врати в много различни размери.

Сигурност

Сигурността безспорно е на първо място, когато говорим за външна врата. Благодарение на използването на подходящите защитни устройства, като обков и болтове против взлом или специални стъкла за остъкляване, от Active Shade са в състояние да отговорят на изискванията. Вратите са тествани по най-новите европейски стандарти, за да се гарантира, че на потребителя се дава най-добрата защита.

В зависимост от предпочитанията на клиента, от Active Shade предлагат модели алуминиеви външни врати с допълнителна ключалка, клас C цилиндри срещу взлом, болтове срещу взлом, които пречат на насилствено отваряне на вратата. Наред с това има опция за скрито заключване и контрол на достъпа: заключване с комбинация от клавиатура, детектор за близост или fobs.

Plus Line алуминиеви външни врати
Екологичност

Алуминият е метал, който се рециклира лесно, а самият процес изисква само пет процента от енергията, необходима за събиране на нов алуминий. Това прави външните алуминиеви врати чудесен вариант за собственици на жилища, които търсят екологични алтернативи.

Възможност за персонализация

Кой не би искал да има уникална външна врата, създадена така, че да отговаря на личния му стил и предпочитания, която да пасва перфектно на архитектурата на дома и да допълва визията му? Е, с алуминиевите врати това е възможно!

От Active Shade предлагат практически неограничен избор и възможности за съчетаване на цветовете на вратата и фасадата, дограмата на прозорците или довършителните работи на сградата.

Цветовете мат DÉCOR и RAL, покритие тип филм, което осигурява възможност за създаване на интересни структури, богат избор на остъкляване, различни финиши, са само малка част от предимствата, които получавате, когато избирате алуминиева външна врата от Active Shade.


« Назад към всички публикации