Защо да изберем външни ролетни щори за дома си?

Искате ли да добавите индивидуалност към външното пространство на дома си? Искате ли да добавите стил и функционалност към зоната, където почивате и се забавлявате на открито? Външните щори могат да бъдат решение и за двете неща. Външните щори могат да подобрят естетиката на къщата и на двора, да осигурят малко поверителност и да помогнат за по-голям комфорт на обитателите.

Разбира се, има много начини за подобряване вида на един двор – нови мебели, свежа фасада на къщата, барбекю, нови аксесоари. Но това, което ще гарантира и външния, и вътрешния комфорт са ролетните щори.

И ако се чудите защо да изберете външни ролетни щори, като експерти в тях, ние от Active Shade ще ви покажем само някои от предимствата, които те предлагат.

Външни ролетни щори
Защита от атмосферни влияния

Външните щори, поставени на покрива, на веранда или прозорец, могат да бъдат чудесна защита и от силни дъждове, и от ярка слънчева светлина. Външните щори помагат за засенчването, което означава, че през лятото ще се радвате на по-хладен дом, ще предпазите мебелите от избеляване.

Когато ги спуснете плътно, ще имате пълно засенчване в стаята – чудесно решение за спалня, ако не искате да бъдете събудени от слънчевите лъчи.

Освен това външните ролетни щори действат и като защита от прах, което означава, че ще се радвате на по-чист въздух у дома.

Стил

Външните щори на Active Shade се предлагат в редица стилове и цветове, което позволява да подобрите естетиката на екстериора на вашия дом. Външните моторизирани или ролетни щори се интегрират с дизайна на къщата и са предпоставка за създаването на изключително естетичен двор. Поръчвайки щори от нас, може да изберете модел, който да се мултиплицира както на покрива, така и на прозорците, а това създава усещане за единство и хармония в дома.

Енергийна ефективност

Освен да предпазват от слънцето, през зимните месеци ролетните щори ще ви осигурят защита от студения вятър или силните дъждове. Отделно, ако поставите и соларни модули, ставате енергийно независими, а зимата система против замръзване ще пази вашите ролетни щори от повреди.

Самите ролетни щори действат като естествен топлоизолатор и може да помогнат да спестите до 30% от сметките за електричество.

Поверителност и защита

Никой не обича любопитните погледи на съседи или преминаващи. А това може да е проблем, особено ако живеете на нисък етаж или в къща. Ето защо на помощ идват външните ролетни щори, които позволяват да създадете уединение, самостоятелност и защита. Сбогом на любопитните съседи!

И още нещо много важно, ролетните щори ви дават сигурност и защита. В затворено положение щората е вече ефективна преграда от нежелано влизане. Допълнителният защитен пакет Security Package предлага усилване здравината на закрепване, като скрива винтовете на водещите релси и устройството срещу вдигане и ви осигурява спокоен сън.

Шумозолация

Всеки, който живее в големия град знае колко неприятен може да бъде уличният шум. Но за щастие това се решава лесно. Защото ролетните щори действат и като естествена бариера срещу шума и гарантират комфорта и тишината у дома.

Външни ролетни щори
Универсалност

Външните ролетни щори се предлагат в различни варианти, за да задоволят желанията и на най-капризните клиенти. В гамата на Active Shade ще намерите ролетни щори за покривни прозорци, ролетни щори с горно и странично закрепване, което дава гъвкавост за дизайн и използване, а също и ролетни щори в неправилна форма, подходящи за нестандартни дизайни или прозорци.

Лесно използване

Външните ролетни щори са здрави и устойчиви, изискват минимално почистване и поддръжка. Когато са произведени от качествени и подходящи материали, монтирани са от професионалисти и имате сигурен партньор за профилактиката им, ще ви служат дълго време, ще ви осигурят години неприкосновеност, красота и комфорт.

А за да се убедите, просто опитайте!


« Назад към всички публикации