Защо screen щорите поставят нов стандарт в засенчването?

Когато търсим начин как да защитим дадено помещение от слънце или да скрием гледката отвън, обикновено избираме щори. Било то външни или вътрешни, те ни дават комфорта и поверителността, от която се нуждаем. Но когато търсим същото и за двора, балкона или верандата?

Решение има и то се нарича щори със screen ефект. Те са сравнително нови на българския пазар, но са изключително ефективно и гъвкаво решение.

Screen щорите на Active Shade са дело на иновативна технология и се предлагат в множество варианти, цветове и покрития, които ще отговорят на изискванията и на най-претенциозните клиенти.

Screen HR7 - вертикални сенници, лесни за монтаж към всеки прозоречен профил или фасада
Предимствата на screen щори ще бъдат оценени от хората, които обичат да се отпускат в приятна, прохладна атмосфера на градината или верандата, както и от тези, които искат да защитят дома си от слънчевата светлина, но да запазят целостта на фасадата и естетиката на екстериора. Screen щорите са чудесно решение за офиси, шоурум магазини или за помещения с голяма остъклена площ.

Active Shade предлагат разнообразие от модели, всеки един базиран на иновативни технологии. Сред предимствата на този тип засенчващи продукти е, че не се налага разрушаване вида на фасадата, тъй като кутията се монтира към таван или стена и се слива с нея.

Платовете, от които се изработват screen щорите, са мрежи с различна плътност. Това реално определя количеството светлинно и топлинно лъчение, което прониква вътре, а също и видимостта отвън. Клиентите могат да избират дали искат пълно затъмнение (тип блекаут) или предпочитат повече светлина, но не за сметка на дискретността от външната страна. Тъканите осигуряват свободна циркулация на въздуха и ефективно предпазват от проникване на мръсотия и насекоми.

Благодарение на специалната ZIP система, която държи плата стабилно на водачите, е безопасно screen щората да бъде спусната дори при силни пориви на вятъра. Така той действа като покритие, което ще предпази от въздействието на неблагоприятните метеорологични условия.

Screen щорите не изискват специални грижи, почистването им е лесно и без да се налага използване на специални препарати.

Centozip Screen - вертикални сенници от прозрачни или плътни материи
За дома, за двора, за терасата, за търговски обекти, ресторанти и барове… screen щорите са проектирани така, че да контролират светлината, като същевременно поддържат гледката навън, което ги прави най-ефективното решение за засенчване на жилищни пространства на открито и външните прозорци.

И ако се колебаете дали да изберете този тип иновативни продукти, ето осем причини да го направите:

  • Намалява проникването на слънчева светлина
  • Намалява топлината, която идва от лъчите, както на закрито, така и на открито
  • Запазва по изключително дискретен начин връзката с откритото пространство
  • Защита от прах, мръсотия, насекоми
  • Осигурява дискретност и възможност за уединение
  • Не се налага разрушаване на фасадата
  • Богат избор от платове, цвят, текстура, прозрачност и изпълнение
  • Системи, които държат тъканта здраво фиксирана на място

« Назад към всички публикации