РОЛЕТНИ ЩОРИ С ГОРНО ЗАКРЕПВАНЕ

КРАСИВ ВЪНШЕН ВИД И ОТЛИЧНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Ролетните щори с горно закрепване на Актив Шейд се слагат върху прозореца и се монтират заедно с него в предвидения отвор. Този строителен метод има своите предимства особено по отношение на топлоизолацията. Системите на Актив Шейд са еднакво използвани за обществени, частни и производствени сгради тъй като с тях свободата на проектиране и инвестиционната сигурност са гарантирани. Може да избирате елементи със синтетика и изолация  от полистирол вътре или елементи от полиуретанова пяна. И двата вида ролетни щори се отличават с отлични топлоизолационни качества.  Отделно може да оптимизирате с комарник, (не и при RA.2 и RA.3) или моторизирано задвижване


СИСТЕМА РОЛЕТНИ ЩОРИ KARO / KARO ROLLER SHUTTER SYSTEM

Ревизионният панел при системата  KARO е разположен от вътрешната страна, с отвор на гърба или отдолу и дава възможност за достъп ако е необходимо. Системата KARO може също да бъде  оборудвана с комарник, задвижване с мотор или система за автоматичен контрол. Тя често се  избира за частни или обществени сгради. Кутията, в която се прибира ролката е от кух двоен профил и следователно е стабилна и има топло и звукоизолационни свойства. С доставката и монтажа на тази система на прозорците, много от характеристиките на планирането, изпълнението и топлоизолацията се подобряват.  Благодарение на топлоизолационните качества на прозореца и щората като цяло, се пестят значителни количества енергия, а от там и пари.

0,60W/m2K  Температурен фактор/ Temperature factor
2 Размера на кутиите/ 2 Housing sizes
168 Цветови комбинации/ Colour combinations

РОЛЕТНА СИСТЕМА PURO 2.XR

Системата PURO.XR се използва за ново строителство. Ревизионният панел при нея е разположен от въшната страна, с възможни два размера на отвора. Напълно вградената кутия на щората осигурява оптимални изолационни стойности. Системата заема положение над прозореца и се монтира бързо и лесно. Благодарение на многофункционалността и, може да се добави комарник или пък да се демонтира бързо и безпроблемно. Конструкцията на кутията е от твърда полиуретанова пяна и гарантира отлична звуко и топлоиизолация при минимално тегло на изделието. Системата PURO.XR  е устойчива на гниене, прах и стареене и е звуко неутрална и физиологически инертна.

0,42W/m2K Температурен фактор/ Temperature factor
7 Размера на кутиите/ Housing sizes
7 Вида профили/ Profile styles

РОЛЕТНА СИСТЕМА RA.3

Системата RA.3 се избира за частни домове и обществени сгради. Кутията, в която се прибира ролката е от кух двоен профил и следователно е стабилна и има топло и звукоизолационни свойства. С доставката и монтажа на тази система на прозорците, много от характеристиките на планирането, изпълнението и топлоизолацията се подобряват.  Благодарение на топлоизолационните качества на прозореца и щората като цяло, се пестят значителни количества енергия, а от там и пари. При RA.3 ревизионният панел е разположен в интериора, отдолу, което позволява да боядисате или да покриете с тапети страната към стаята.

0,70W/m2K  Температурен фактор/ Temperature factor
2 Размера на кутиите/ Housing sizes
4 Вида профили/ Profile styles

РОЛЕТНА СИСТЕМА RA.2

Изпробваната и изпитана система на Актив Шейд RA.2  с горно закрепване се избира за частни домове и обществени сгради. Кутията, в която се прибира ролката е от кух двоен профил и следователно е стабилна и има топло и звукоизолационни свойства. С доставката и монтажа на тази система на прозорците, много от характеристиките на планирането, изпълнението и топлоизолацията се подобряват.  Благодарение на топлоизолационните качества на прозореца и щората като цяло, се пестят значителни количества енергия, а от там и пари.

0,70W/m2K  Температурен фактор/ Temperature factor W/m2K
3 Размера на кутиите/ Housing sizes
19 Цвята за профилите/ Profile colours

ВГРАДЕН КОМАРНИК

Ролетни щори на Актив Шейд предлагат всички функции. Само да дръпнете въжето и държите насекомите навън използвайки напълно вградения комарник.  Ако нямате нужда от него през деня или през зимния сезон, просто съберете устойчивия на късане, прозрачен Transpatec текстилен материал нагоре в кутията му. Повечето наши ролетни щори могат допълнително да бъдат снабдени с комарник, както и обратното – той да бъде демонтиран.

ВИСОКО КАЧЕСТВЕН КОМАРНИК


Актив Шейд предлага разнообразие от комарници с различни приложения.

3 ВИДА ТЪКАНИ


Решение при всеки случай!

НЕЗАБЕЛЕЖИМИ


Вие сте скрити зад ролетната щора.

УДОБНИ


Лесни за спускане и събиране.

УДОБНИ


Лесни за фиксиране.

Стандартната система използвана при KARO, RA.3 и PURO.XR гарантира затворени профили, което улеснява поддръжката. 

Икономично строителство означава минимално използване на енергия при ползване. Модерните ролетни щори на Актив Шейд ни помагат в постигането на тази цел. Въздушният слой между прозореца и ролетната щора играе ролята на допълнителна топлоизолация през студената част от годината. Независими тестове показват, че при спуснато и затворено положение на щората топлинните загуби значително намаляват.

Високото качество на водещите релси на ролетната щора опростяват употребата. Те се закрепват към страните на прозореца и осигуряват на щората точно определен път за движение. Това изключва блокиране и  гарантира безпроблемното спускането и събирането на щората. Съответно движението се улеснява с ежедневната употреба. Комбинирането с моторно задвижване дава голяма предимство.

За вашите ролетни щори може да изберете най-подходящите от разнообразните цветове и повърхности за вас и вашата къща. Нашият персонал с удоволствие ще ви посъветва при избора и ще ви насочи към най-актуалните тенденции.

Кутията ролетните щори PURO 2.XR на Актив Шейд позволяват монтажа както на ролетна щора, така и на венецианска щора. По тази причина те са подходящи да се монтират заедно. Това води до неограничени възможности за дизайна и добрия климат в помещенията!

ПОВИШЕТЕ СИГУРНОСТТА В ДОМА СИ

В затворено положение ролетната щора е вече ефективна преграда от нежелано влизане. Допълнителният защитен пакет  Актив Шейд Security Package предлага усилване здравината на  закрепване, като скрива винтовете на водещите релси и устройството срещу вдигане и ви осигурява спокоен сън.

ЗАЩИТА ОТ КРАДЦИ С Актив Шейд


Защитете вашето семейство!

ГОЛЯМ ИЗБОР ЗА ВСЕКИ БЮДЖЕТ


Наличие на пакет за допълнителна сигурност.

ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ


Механична сигурност.

ЗАКЛЮЧВАНЕ С КЛЮЧ


Механична сигурност отвън.

УПРАВЛЕНИЕ С МОТОР


За повече защита.

ПРИДАВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОСТ